Stoiximan Super League

Χατζηγιοβάνης: «Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό 100%, πρέπει να κερδίζουμε και στα φιλικά»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, δηλώνοντας αναρμόδιος και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να νικάει ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια, όπως το σημερινό με την Λοκομοτίβα.

Με τα δύο του γκολ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές του σημερινού 2-2 του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβα.

Ωστόσο ο ίδιος ο διεθνής εξτρέμ προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τόσο για την προσωπική του απόδοση όσο και για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα, μπορεί να μην ήρθε η νίκη για τον Παναθηναϊκό αλλά σε προσωπικό επίπεδο ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εσένα μέχρι να αντικατασταθείς…
«Είχαμε στιγμές στο ματς. Μπορεί να έβαλα δύο γκολ, όπως είπες, αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θέλω. Πέρα από τα γκολ, καταλαβαίνω τον εαυτό μου πότε παίζω καλά και πότε είμαι έτοιμος 100%. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μου γιατί είχα πρόβλημα υγείας. Θέλω λίγο δουλειά για να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν πριν και ακόμα καλύτερα. Φέραμε ισοπαλία, αλλά θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμα και στα φιλικά».


Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες και φήμες για τη μετακόμισή σου σε άλλο πρωτάθλημα. Σε τι κατάσταση βρίσκεται το θέμα αυτή τη στιγμή;
«Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, παίζω στα φιλικά. Γι' αυτά τα θέματα ασχολούνται άλλοι άνθρωποι. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό 100% αυτή τη στιγμή. Άλλοι άνθρωποι ασχολούνται για το τι θα γίνει με εμένα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x