Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Χάσαμε ματς και παίκτες»

Στη διπλή απώλεια που προέκυψε στον Πλατανιά μετά το ματς με τον Πανιώνιο στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Περιβόλια ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και για όλη τη χρονιά και περιμένει τι θα γίνει με τα δικαστήρια μήπως και σωθούν από το «παράθυρο», όμως πιστεύει πως θα πρέπει να αλλάξει η λειτουργία της ομάδας για να σταθεί με αξιώσεις και να μη βρεθεί στην ίδια θέση.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, για ένα ακόμα παιχνίδι χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι χάσαμε και κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συμπληρώσουμε καλά καλά ούτε 11άδα. Θα ήθελα, μιας που είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στα Περβόλια, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την παρουσία που είχε όλα αυτά τα χρόνια στη Super League. Και τη φετινή χρονιά.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, με όλα αυτά που γίνονται, με τα δικαστήρια, τις αδειοδοτήσεις, τις αναδιαρθρώσεις που λένε. Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει το σωματείο να κοιτάξει πως μπορεί να κινηθεί για την επόμενη μέρα».

Για το αν θα "βόλευε" την ομάδα του Πλατανιά η αναδιάρθρωση της Super League: «Βολεύει, ό,τι βολεύει, βολεύει από το να πας στη Football League. Αλλά, θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές λειτουργικά και σε έμψυχο δυναμικό, αν θέλει η ομάδα να σταθεί. Εδώ και αρκετό καιρό έχω δώσει μια έκθεση στον πρόεδρο, οπότε γνωρίζει το πως περίπου μπορούμε να κινηθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x