Stoiximan Super League

Χατζής-Φασόλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:«Ευαγγέλιο το φύλλο αγώνα με το οποίο θα δικαστεί ο Ολυμπιακός»

Ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης, και ο παρατηρητής διαιτησίας, Ηλίας Χατζής, μίλησαν στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Για το ζήτημα των κροτίδων και των καπνογόνων στα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», μίλησαν μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης, και ο παρατηρητής διαιτησίας, Ηλίας Χατζής.

Αμφότεροι τόνισαν πως το φύλλο αγώνα με το οποίο θα δικαστεί ο Ολυμπιακός για τη διακοπή του ματς αναμένεται να αποτελέσει «Ευαγγέλιο» για τους δικαστές, ενώ σε δεύτερη μοίρα θα περάσουν τα όσα προσκομίσουν οι δύο ομάδες.

Στη συνέχεια, ο κ. Φασόλης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον εισέρχονται τα αντικείμενα αυτά εντός των θυρών, εκφράζοντας την άποψή του πως η εκάστοτε ΠΑΕ θα μπορούσε 1-2 ημέρες πριν τον αγώνα να ελέγξει την εξέδρα των οργανωμένων, ώστε να είναι εξασφαλισμένος ο σύλλογος πως δεν θα συμβούν ευτράπελα.

Τέλος, μίλησε και για την πρότασή του αναφορικά με τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών. Συγκεκριμένα τόνισε πως θα μπορούσαν οι ορισμοί να είναι απόρρητοι, ακόμα και από τους διαιτητές, με τον αρχιδιαιτητή να είναι ο μοναδικός που θα γνωρίζει και να ανακοινώνει τις αποφάσεις των ορισμών το πρωί του αγώνα. Με τον τρόπο αυτό θα εξαλειφόταν η όποια πίεση ασκείτο προς το πρόσωπο του ρέφερι από παράγοντες, φιλάθλους και γενικότερα το κλίμα τριγύρω.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x