Stoiximan Super League

Χατζισαφί: «Είμαι μέλος του μεγαλύτερου κλαμπ στην Ελλάδα, θέλω πρωτάθλημα και Champions League»

Ο Εχσάν Χατζισαφί ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως θέλει πρωτάθλημα και έξοδο στο Champions League με την «Ένωση»!

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και την επιστροφή του στην Ελλάδα δήλωσε Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος υπέγραψε στην «Ένωση» για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε.

Ο 31χρονος Ιρανός αριστερός μπακ τόνισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι πήρε μεταγραφή στο μεγαλύτερο ελληνικό κλαμπ, όπως χαρακτηριστικά την ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει με την ομάδα μια θέση στο Champions League!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της ΑΕΚ και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο θέλω από την πλευρά μου την ομάδα της ΑΕΚ», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στο AEKTV ο Εχσάν Χατζισαφί!

Και συνέχισε: «Ελπίζω για την επόμενη χρονιά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x