Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς με έναν τελικό μπροστά σου»

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν στην… άκρη του μυαλού τους τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε σε αυτό το γεγονός μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προσεχής τελικός Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι αλλαγές που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στην αρχική σύνθεση του ματς (1-1) της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ… αποσυντόνισαν την Ένωση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ισπανού τεχνικού.

«Στο α’ ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Μ’ ένα συλλογικό λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Στο β’ μέρος, αν και το αποτέλεσμα ήταν εναντίον μας, παίξαμε καλά, σκοράραμε, αλλά και τα Γιάννενα ήταν επικίνδυνα σε 2-3 επιθέσεις», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η ΑΕΚ «ξύπνησε» μαθαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει την Κέρκυρα απάντησε: «Είναι περίπλοκο να το εξηγήσεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί μια ομάδα που έχει έναν τελικό σε λίγες μέρες. Χρειαζόμασταν να ξεκουράσουμε παίκτες, αλλάξαμε σύστημα. Ειλικρινά οι διαστάσεις και η κατάσταση του γηπέδου δεν ευνοεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η μπάλα ήταν περισσότερο στον αέρα, παρά κάτω. Γι’ αυτό και είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας, ειδικά στο β’ ημίχρονο δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες, παρότι δεν κυλούσε καλά η μπάλα».

Για το αν έκανε δοκιμές εν όψει τελικού με τον ΠΑΟΚ: «Σκέφτηκα απλά να κερδίσω το ματς χωρίς να ρισκάρω με φορτωμένους από παιχνίδια παίκτες. Και μετά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χρησιμοποίησα κάποιους παίκτες που δεν ήθελα στην αρχή. Δεν ήθελα να παίξει ο Μάνταλος τελικά τον έβαλα γιατί ήθελα σήμερα να κερδίσω το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x