Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Αξίζαμε την τρίτη θέση, δεν καταλαβαίνω γιατί έρχονται ξένοι διαιτητές σε τέτοια ματς»

Παράπονα από τη διαιτησία του ΑΕΚ-Άρης έχει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στάθηκε ξανά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αναφερόμενος στην παρουσία των «κιτρινόμαυρων».

Σε δύο στοιχεία έκανε focus ο Μανόλο Χιμένεθ, σχολιάζοντας μέσω του ΑΕΚ TV, την ισοπαλία (0-0) της ομάδας του με τον Άρη, που της στέρησε τη δυνατότητα να τερματίσει τρίτη στη Super League.

Ο 57χρονος τεχνικός επεσήμανε ότι η «Ένωση» έπαιξε αρκετά καλά όσο είχε δυνάμεις, ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι διεύθυνε ξένος ρέφερι την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ορίζονται διαιτητές επιπέδου.

«Αξίζαμε να βρεθούμε στην τρίτη θέση. Ήταν έναν περίεργο παιχνίδι, στο οποίο παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Άρχισαν να μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας. Οπότε, η ομάδας μας άρχισε να πέφτει σιγά-σιγά. Ο διαιτητής δεν άφησε να υπάρξει ρυθμός στο παιχνίδι. Είναι πρώτη φορά που θα μιλήσω για τη διαιτησία φέτος. Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός ότι σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να έρχονται διαιτητές, οι οποίοι θα είναι κάποιου επιπέδου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οι παίκτες έχουν κάνει υπερπροσπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι έχουν κάνει προσπάθεια να δώσουν παραπάνω από αυτό που έχουν και το κάνουν για πάρα πολλές αγωνιστικές», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x