Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν στο όριο των δυνάμεών μας»

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και ανακούφιση υποδέχθηκε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη του τοποθέτηση μετά το 3-1 επί των Αρκάδων.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως πάντα κόντρα στον Αστέρα. Παίζουν με τρόπο εύκολο, αλλά και αποτελεσματικό για τους ίδιους. Είναι το στυλ παιχνιδιού που ψάχνουν με μακρινή μπαλιά τον Μπαράλες, ο οποίος σπάει την μπάλα αριστερά ή δεξιά. Ψάχνουν σέντρες, ψάχνουν τις κόντρα επιθέσεις. Θέλω να τους συγχαρώ επειδή έκαναν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα για εμάς. Τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, όπως τα δώσαμε όλα και εμείς, αν και ήμασταν στο όριο των δυνάμεών μας. Είναι παιχνίδι παρόμοιο με το 2-2 της κανονικής περιόδου. Σήμερα επιμέναμε μέχρι τα τελευταία λεπτά και η μπάλα μας έκανε το χατίρι και κάναμε το 2-1», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το προσωπικό του ρεκόρ με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει νωρίτερα σε αυτόν τον αριθμό νικών. Δεν είναι δικό μου κατόρθωμα, είναι των ποδοσφαιριστών μου, αποτελεί τιμή για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x