Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Όσο έχουμε δυνάμεις, δεν είμαστε κατώτεροι από κανέναν»

Στην έλλειψη δυνάμεων της ΑΕΚ στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της «Ένωσης» από τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει ότι όσο η ομάδα του έχει αντοχές δεν υπολείπεται κανενός αντιπάλου της.

Τουλάχιστον ισάξια με κάθε αντίπαλό της είναι η ΑΕΚ όσο έχει δυνάμεις, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως υποστήριξε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, η έλλειψη δυνάμεων και τα λάθη της ομάδας του ήταν εκείνα που έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί 2-0 και να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Προσθέτοντας ότι αν και είχε έτοιμο τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, δεν πρόλαβε να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο προτού δεχτεί τα δύο γκολ η ΑΕΚ.

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το ντέρμπι: «Όσο έχουμε δυνάμεις, δεν είμαστε κατώτεροι από κανέναν. Πιέζουμε πολύ ψηλά και δημιουργούμε ευκαιρίες, τις οποίες μετατρέπουμε σε γκολ. Το μόνο που χρειάστηκε ο αντίπαλος ήταν τρία λεπτά, δύο λάθη και κάθε λάθος μας κόστισε από ένα γκολ».

-το τι φταίει για την κακή εκκίνηση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία είχε παρουσιάσει και στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα πιέζει ψηλά, όσο έχει δυνάμεις. Όταν σταματάει να έχει, δεν μπορεί πιέσει το ίδιο. Δεν μπορώ να είμαι πιο ξεκάθαρος. Τελειώνουν οι δυνάμεις, τελειώνει και η πίεση. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να αντέξει 90 λεπτά σε αυτόν τον ρυθμό. Είχαμε έτοιμο τον Σιμάνσκι για να μπει. Και όταν τον έχουμε έτοιμο για να μπει, κάνουμε δύο λάθη που μας κόστισαν δύο γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x