Να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην ΑΕΚ αλλά και να σώσουν τον επαγγελματισμό και την υπερηφάνειά τους πρέπει να είναι ο στόχος των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Kick off» του ΣΚΑΪ ο Μανόλο Χιμένεθ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στην εκπομπή «Kick off» του ΣΚΑΪ
«Ήταν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, με εντελώς διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Είναι σημαντικό να μιλάω ξεχωριστά με κάθε παίκτη. Ωστόσο, μέρος της σημερινής επιτυχίες ανήκει στον προηγούμενο προπονητή», είπε αρχικά.
Για το τι είπε στους παίκτες σε αυτές τις δύο ημέρες, ενώ δεν έχει προλάβει καλά καλά να τους γνωρίσει: «Αυτό που τους είπα είναι ότι είναι παίκτες της ΑΕΚ και πρέπει να το αποδείξουν. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα και αυτό να το καταφέρνουμε με τον τρόπο που παίζουμε».
Για το τι μπορεί να σώσει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Αυτό που μπορούμε να σώσουμε είναι ο επαγγελματισμός μας και η υπερηφάνεια μας. Πρέπει να κοιτάμε ψηλά».
Για το αν μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο η ΑΕΚ: «Αυτό που σκέφτομαι, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να βλέπουμε ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι. Σέβομαι κάθε αντίπαλο σαν να είναι η μεγαλύτερη ομάδα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






