Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Παίκτης τοπ επιπέδου ο Γαλανόπουλος - Πολύ σημαντικός ο Μπακάκης»

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο, όπως και τον απόντα Μιχάλη Μπακάκη.

Τον Κώστα Γαλανόπουλο αποθέωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας πως είναι ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον τραυματία Μιχάλη Μπακάκη λέγοντας πως είναι πολύ σημαντικός για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χιμένεθ στη NOVA:

Για τον νέο τραυματισμό του Μπακάκη: «Είναι η τρίτη φορά που παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την άμυνά μας. Είναι πολύ σημαντικός για μένα γιατί είναι ένας παίκτης που βάζει καρδιά».

Για την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου, περίπου δύο μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Ο Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που από μικρός, από πιτσιρικάς έπαιζε στην ΑΕΚ σε όλες τις περιόδους που βρισκόμουν εδώ. Ένας πολύ ξεχωριστός και τοπ επιπέδου παίκτης. Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι τοπ και σαν άνθρωπος. Ήταν μια από τις μεγάλες απώλειες το τελευταίο διάστημα και φάνηκε».

Επειδή μάλιστα ο Χιμένεθ ανάφερε πως ο Γαλανόπουλος είναι… αγαπημένος του παίκτης, ρωτήθηκε αν θα κάνει παράπονα γι’ αυτό ο Αραούχο. Εκεί ο Μανόλο βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει κάτι σε σχέση με το γενικότερο κλίμα στην ΑΕΚ: «Ο Αραούχο είναι υπό την προστασία μου. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πάντα να βρίσκεται όπου είμαι και εγώ. Τώρα είναι στη Λας Πάλμας, εγώ είμαι στην ΑΕΚ, ξέρει ότι τον αγαπάω και αυτό πρέπει να καταφέρουμε στην ΑΕΚ. Να επιστρέψει το χαμόγελο».

“Έχουμε δουλέψει σε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το πιο θετικό είναι ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε με ποδοσφαιριστές που μελλοντικά μπορούν να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας”.

Με δύο ήττες στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει προβληματίσει με την εικόνα της με τον Χιμένεθ να δηλώνει μεταξύ άλλων: “Σε οποιαδήποτε ομάδα λείπουν έξι παίκτες που είναι σημαντικοί για την ενδεκάδα, όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Σιμόες φαίνεται η απουσία τους. Στο Club γνωρίζουμε τα προβλήματά μας και ποιες είναι οι αρετές μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι, να βάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς”.

Σ' ένα ακόμα παιχνίδι δεν λείπουν τα προβλήματα για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε: “Η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα και παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν πρέπει να εμφανίζεται δυνατή και να δίνει τη μάχη της σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να κάνω ξανά μια ομάδα οικογένεια, παρόμοια μ' αυτή που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη καρδιά για να κατακτήσουμε τίτλους”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x