Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Πρώτα η Ξάνθη» - Στήριξη σε Μπακάκη

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη έστρεψε την προσοχή όλων στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αφού συνεχάρη όλους τους παίκτες για την προσπάθειά τους στον αγώνα με την Ντιναμό, ο Μανόλο Χιμένεθ έστρεψε την προσοχή στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ ξανά για την προσπάθεια που κάνατε και για το ότι δεν παρατήσατε το ματς! Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέρατε και ισοφαρίσατε. Μπορούσατε μάλιστα ακόμα και να κερδίσετε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε.

«Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μόνο τελικούς μπροστά μας. Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι και ότι είναι δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε τίποτε άλλο. Μόνο να πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Βλέπετε ότι όλοι χρειάζεστε. Και όλοι θα χρειαστείτε. Για αυτό και πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι. Πάμε πρώτα να κερδίσουμε την Κυριακή την Ξάνθη και μετά πάμε για να κερδίσουμε στο Κίεβο».

Λίγο αργότερα, ο Χιμένεθ εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπακάκη για το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ των Ουκρανών: «Δεν έκανες μόνο εσύ λάθος στο γκολ και είναι πολύ σημαντικό πως αμέσως μετά συνέχισες να παίζεις με το ίδιο θάρρος και την ίδια θέληση και βοήθησες την ομάδα», ενώ για τον Κλωναρίδη είπε: «Να ξέρεις πως βοήθησες πολύ ώστε να βγει το πλάνο που είχαμε κάνει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Λάζαρο για το παιχνίδι που έκανε, αλλά βοήθησες και εσύ σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x