Stoiximan Super League

Χουάνγκ: «Γνώρισα πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό-Είμαι έτοιμος να παίξω οπουδήποτε»

Για τη φετινή του σεζόν στον Ολυμπιακό, μίλησε σε Μέσο της χώρας του ο Ινμπόμ Χουάνγκ!

Στη χώρα του βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο μέσος του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, έχοντας κληθεί στην εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας για τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις με Περού και Ελ Σαλβαδόρ.

Ο 26χρονος έκανε δηλώσεις στο Μέσο της χώρας του, «sports.donga», μιλώντας για την φετινή του σεζόν στους «ερυθρόλευκους» και τονίζοντας ότι νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί οπουδήποτε, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια σεζόν αρκετά μεγάλη στην οποία έμαθα πολλά, ξεκινώντας από τη φροντίδα του σώματός μου. Επίσης γνώρισα πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να παίξω οπουδήποτε, αν υπάρχει ευκαιρία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου όπου κι αν βρίσκομαι».

Για την εθνική του ομάδα: «Στον δεύτερο αγώνα τον Μάρτιο, ήμουν τόσο επιθετικός που αναρωτιόμουν αν ήταν εντάξει, και μήπως έπαιξα αρκετά μπροστά, αλλά ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία για μένα που προτιμώ το επιθετικό παιχνίδι. Η ισορροπία και η λεπτομέρεια θα προστεθούν καθώς θα συνεργαζόμαστε σταθερά, πιστεύουμε ότι θα γινόμαστε πιο δυνατοί από ματς σε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x