Stoiximan Super League

Χουχούμης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ιστορική εβδομάδα για τον Παναιτωλικό, κρυφοκοιτάμε την εξάδα»

Τις κρυφές ματιές του Παναιτωλικού για την εξάδα παραδέχθηκε ο Διαμαντής Χουχούμης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ιστορική χαρακτήρισε ο Διαμαντής Χουχούμης αυτή την εβδομάδα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό (για το Κύπελλο) και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Έλληνας άσος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, όμως κανείς δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να ρίχνουν ματιές στην εξάδα για τα πλέι οφ.

«Έχουμε ωραίο κλίμα, αν και δεν μας ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε στον πρώτο γύρο και τώρα παίρνουμε τα αποτελέσματα που μας χρωστούσε η συγκεκριμένη περίοδος. Αυτή η εβδομάδα είναι ιστορική για την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος μπακ.

«Ο προπονητής είναι απαιτητικός από όλους μας, μας ζητάει το καλύτερο από όλους μας και να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο.

Είναι δύσκολο να μπούμε στην εξάδα, όμως τα όνειρα δεν είναι απαγορευτικά. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε πιο ψηλά. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε το γρηγορότερο την παραμονή, εφόσον συμβεί αυτό, θα κοιτάξουμε να δούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη βαθμολογία
», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x