Stoiximan Super League

Χουχούμης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Στόχος του Αστέρα τα playoffs - Να στηριχθούν Έλληνες παίκτες και διαιτητές»

Ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης, τους στόχους των Αρκάδων αλλά και για το θέμα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει πορεία εξάδας στη Stoiximan Super League, o Διαμαντής Χουχούμης, ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας των Αρκάδων μίλησε για τη φετινή τους πορεία αλλά και τους στόχους τους, ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία, συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Αναλυτικά όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ματς με τον Βόλο: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήμασταν τυχεροί στη φάση με τα δύο δοκάρια. Κατά κύριο λόγο είχαμε το πάνω χέρι, η τύχη είναι σημαντική κάποιες φορές και ήταν με το μέρος μας».

Για το κίνητρο του Αστέρα: «Η ομάδα ήθελε να κλείσει την κακή παρένθεση που έκανε τα τελευταία χρόνια. Το να είσαι στα playoffs είναι πολύ σημαντικό, δίνει κίνητρο σε όλους καθώς θέλουμε να παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες. Είναι για όλους ένας καλός στόχος το να μπούμε εκεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι από τα καλύτερα, φάνηκε από πέρυσι ο αυξημένος ανταγωνισμός. Είναι τριών ταχυτήτων, στην κορυφή οι ομάδες είναι κοντά, η μάχη για την εξάδα είναι επίσης ανταγωνιστική αλλά και αυτή για τον υποβιβασμό. Όλο αυτό κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό κι ελκυστικό, ελπίζω να μείνει έτσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το πλάνο του Ράσταβατς: «Το πρόσημο μέχρι στιγμής είναι θετικό. Ο Ράσταβατς ήταν γνωστός στην ομάδα της Τρίπολης, μετά από 6 μήνες πλέον μπορούμε να δούμε τη δουλειά του προπονητή. Ελπίζουμε να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και να μπουμε στα playoffs».

Για το γεγονός πως έπαιξε στον Παναθηναϊκό και τώρα βρίσκεται στον Αστέρα: «Σίγουρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τη Σλόβαν που πήγα μετά, υπήρξε μια απογοήτευση. Το κίνητρο όμως κάθε παίκτη είναι να αποδείξει ότι είναι καλός παντού. Πλέον νιώθω καλά στον Αστέρα, είναι οργανωμένο και δυναμικό σωματείο».

Για τον πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον υποβιβασμό: «Είναι πολύ δύσκολο, ό,τι και να πω θα είναι στην τύχη γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία: «Πρέπει να στηριχθούν οι Έλληνες διαιτητές. Είναι άνθρωποι και θα κάνουν λάθη όπως όλοι μας. Πρέπει να στηριχθούν από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, βλέπουμε ότι όταν έρχονται οι ξένοι ίδια λάθη γίνονται. Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες παίκτες, θα ήταν καλό να υπάρξει κάποιος νόμος ώστε να παίζουν περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x