Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Κάναμε εμφάνιση μεγάλης ομάδας»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποθέωσε την εμφάνιση της ομάδας του μέσα στην Τούμπα, ωστόσο υποστήριξε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ίδιου.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου γιατί έχασα 2-3 γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν για να μην ζοριστούμε. Όχι βέβαια ότι κινδυνέψαμε», είπε αρχικά.

Για το τι άλλαξε στο σημερινό ματς και στον τελικό: «Δεν άλλαξε κάτι, ίσως ήταν η πίεση του τελικού που δεν μας βοήθησε να δώσουμε αυτό που μπορούμε αλλά και οι συνθήκες. Έβλεπα μέσα στην εβδομάδα την ομάδα με το πώς ήταν η ψυχοσύνθεσή μας μετά τον τελικό. Βρήκαμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε, κυριαρχήσαμε. Οι τρεις βαθμοί είναι δίκαιοι».

Για το αν αποτελεί ρεβάνς για το χαμένο Κύπελλο:
«Σας είπα ότι περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Βγάλαμε αντίδραση και εσείς κρίνεται εάν είναι ρεβάνς η σημερινή νίκη ή όχι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: «Κάναμε κάτι στο οποίο προπονούμαστε συνέχεια. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το ματς με σύνεση, κρατήσαμε την μπάλα και βγαίναμε στην επίθεση. Και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε εμφάνιση μεγάλης ομάδας».

Για τα επόμενα ματς: «Ένα ένα τα ματς. Σε αυτό το μίνι τουρνουά που παίζουμε πρέπει να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίζουν οι πιο φρέσκοι, αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x