Stoiximan Super League

Χριστόγλου: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να τελείωσε με 4 κίτρινες και η Λαμία με 2 - Νίκη στο ρελαντί»

Το δικό του σχόλιο για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Το δικό του σχόλιο για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας (0-3), έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Αρχικώς, σχολίασε το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι», παρότι είχαν 75% κατοχή της μπάλας, ολοκλήρωσαν το ματς με περισσότερες κίτρινες κάρτες έναντι της Λαμίας (4-2 οι κίτρινες), σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως με βάση τον κανονισμό θα έπρεπε οι γηπεδούχοι να δεχθούν ακόμα δύο.

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του Μίτσελ, δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να κρατήσω πολλά από το αγωνιστικό του Ολυμπιακού. Εμφανίστηκε μπλαζέ στο πρώτο 15λεπτο, παραλίγο να τον τιμωρήσει η Λαμία. Δεν έδειξε πολλά πράγματα σήμερα ο Ολυμπιακός. Από ένα σημείο και μετά σοβαρεύτηκε, έκανε ευκαιρίες είχε και τα δοκάρια του. Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, απέναντι ίσως στη χειρότερη ομάδα που εμφανίζεται φέτος στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Μίτσελ, προσπάθησε να κάνει ένα ροτέισον γιατί έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα».

Τέλος, στάθηκε και στους δύο Βραζιλιάνους μπακ του Ολυμπιακού, αναφέροντας για τον Ραμόν πως παρά το γεγονός πως βγάζει μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο και έχει καλά στοιχεία σαν παίκτης, δείχνει πως ακόμα είναι «ψαρωμένος» και πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να εγκλιματιστεί.

Ακούστε όσα είπε ο Μπάμπης Χριστόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x