Ο Μπάμπης Χριστόγλου μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε την ανάγκη να… πει κάποιος στον Στρεφέτσα να μη σημαδεύει τους τερματοφύλακες στις ευκαιρίες που βρίσκει για να σκοράρει με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, στάθηκε στην κακή βραδιά των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Άρη, λέγοντας: «Δεν ήταν στα καλά της η ομάδα. Είχε κόπωση από τα ματς μεγάλης έντασης και πολλούς τραυματισμούς. Δεν είχε τον Ποντένσε από την αρχή, δεν είχε και τον Τσικίνιο…».
Ακούστε το σχόλιο:
Διαβάστε Επίσης
Χριστόγλου: «Ο Στρεφέτσα βάζει… σημάδι τους τερματοφύλακες - Δεν ήταν στα καλά του ο Ολυμπιακός» Χιμένεθ: «Η ισοπαλία εντός έδρας δεν είναι κάτι που αξίζει στον Άρη - Να έρθει ο Γενάρης, τα παιδιά είναι εξαντλημένα» Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ασταμάτητος Άγιαξ, καθάρισε τη Φέγενορντ και η Αϊντχόφεν χάθηκε στην κορυφή!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






