Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα του Πανσερραϊκού, χάρη σε δύο γκολ του Ελ Κααμπί στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης!
Μετά το τέλος του ματς, ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα όσα είδε στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ πέτυχαν δύο γκολ στο πιο μέτριο –για εκείνους– δεύτερο μέρος.
Επιπλέον, στάθηκε στον πολυτιμότερο για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, τον Ζέλσον Μάρτινς, αλλά και στον Ελ Κααμπί που… ξεμπούκωσε. Χαρακτήρισε πολύ καλή την εμφάνιση του Νασιμέντο, σημειώνοντας ότι έδωσε άλλον αέρα στον άξονα των «ερυθρόλευκων» με τις προσπάθειές του να παίξει κάθετα.
Τέλος, τόνισε ότι στις Σέρρες είδαμε μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με όσα είχε παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας.
Το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου:
Διαβάστε Επίσης
Νικολακόπουλος: «Τυχερός ο Ολυμπιακός που είχε τον Ζέλσον, απογοητευτική η εικόνα στο τέλος» Μεντιλίμπαρ: «Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα μας στα τελευταία λεπτά» Πήρε μπρος ο Ελ Κααμπί: Καθάρισε για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες με ντοπιέτα μετά από 3 μήνες!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






