Stoiximan Super League

Χριστόπουλος-Αντζουλάς: «Αθλητισμός και εκπαίδευση μπορούν να ταυτιστούν αν υπάρχει θέληση»

Ποδόσφαιρο και σπουδές μπορούν να συνδυαστούν; Ναι, όπως αποδεικνύουν ο Γιάννης Χριστόπουλος και Γιώργος Αντζουλάς του Αστέρα Τρίπολης, που στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς κάθε νεαρό παιδί.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Γιώργος Αντζουλάς αποτελούν δύο από τους ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, στους οποίους η ομάδα ποντάρει πολλά για το μέλλον.

Αμφότεροι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν παραμερίσει τις σπουδές τους. Ο Χριστόπουλος σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, ενώ ο Αντζουλάς στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων. Οι δυο τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αφού συνδυάζουν ποδόσφαιρο και εκπαίδευση και στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρουν άλλωστε, αν υπάρχει θέληση μπορεί να υπάρξει συνδυασμός των δύο πραγμάτων, ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως όταν φτάσει να αποσυρθεί ένας ποδοσφαιριστής, πρέπει να ξέρει τι θα κάνει στη συνέχεια της ζωής του.

Μάλιστα, αναφέρουν και ορισμένα παραδείγματα, μέσα από το podcast του Αστέρα Τρίπολης, με εξετάσεις που έδιναν ενώ ήταν σε αποστολές με την ομάδα, αλλά και πως σε νεαρή ηλικία ξυπνούσαν από τις έξι το πρωί για να διαβάσουν, να πάνε σχολείο, μετά προπόνηση και διάβασμα πάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x