Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Πληρώσαμε στιγμιαία λάθη»

Για έλλειψη συγκέντρωσης και στιγμιαία λάθη, έκανε λόγο ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την ήττα (2-0) του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αδυναμία του ΠΑΣ Γιάννινα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α’ μέρος, αλλά και στα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου, στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος. «Ουσιαστικά πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη, ενώ σίγουρα δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά το 1-0», σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΣ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος καθόλου από την ήττα, όχι για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε αλλά λόγω του τρόπο που ήρθε αυτή. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε καθόλου και νομίζω στις φάσεις που κάναμε και κυρίως σε εκείνη του Λίλα, αν είχαμε σκοράρει το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να γυρίσει.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, παρουσιάστηκε πολύ πιο καλός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και εμείς αλλάξαμε πράγματα με στόχο να προσαρμοστούμε. Ουσιαστικά πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη, ενώ σίγουρα δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά το 1-0. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και για αυτό δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Ίσως να ευθύνεται πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως δεν δικαιολογούμαστε. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Πλέον, εγώ θα δώσω στα παιδιά τέσσερις - πέντε μέρες να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα μιλήσω μαζί τους για να δω τι κίνητρο έχουν εν όψει πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x