Stoiximan Super League

«Χτυπάει» και τον Αγκάτσι της Μίλαν ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος να κάνει και τρίτη προσθήκη, αποκτώντας τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μικαέλ Αγκάτσι, μοιάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς οι συζητήσεις με τους «ροσονέρι» και τον παίκτη είναι σε πολύ καλό σημείο.

Φόρα έχει πάρει στο μεταγραφικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιδιώκει να δημιουργήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ του πριν την έναρξη της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτηση των Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ, φορτσάρει για την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα, Μικαέλ Αγκάτσι, που ανήκει στη Μίλαν. Οι συζητήσεις με τους «ροσονέρι», αλλά και τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φημολογείται ότι απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

Τη σεζόν που έφυγε δόθηκε δανεικός στην Μίντλεσμπρο του Ντίμι Κωνσταντόπουλου, αλλά δεν έκανε συμμετοχή σε επίσημο ματς, ενώ και το 2014-15 δεν αγωνίστηκε πήρε παιχνίδι στα πόδια του. Γνωστός έγινε από την παρουσία του στην Κάλιαρι από το 2010 έως το 2014 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Μιλάνου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σούντιτρολ (από εκεί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2003), Τριεστίνα, Σασουόλο, Φότζια.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x