Stoiximan Super League

Χωρίς άγχος στη Λαμία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία για την 28η αγωνιστική και ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την τρίτη θέση και με το βλέμμα πλέον στο Κύπελλο, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Λαμία την τοπική ομάδα (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 28η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν άγχος για το αποτέλεσμα, κάτι που επιτρέπει στον Μανόλο Χιμένεθ να προφυλάξει κάποιους βασικούς εν όψει και της ρεβάνς Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο στις 25 Απριλίου.

Ασφαλείς εκτιμήσεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν. Πιθανότατα ο Τσιντώτας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη και Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας και τους Τσόσιτς και Σβάρνα στόπερ, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και ο Γιαννούτσος από την αρχή. Άλεφ και Κρίστισιτς θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, καθώς ο Σιμόες θα προφυλαχθεί και ο Γαλανόπουλος που εμφανίζει συχνά-πυκνά ενοχλήσεις στη μέση λογικά θα μείνει επίσης εκτός. Ο Μάνταλος είναι φαβορί για τη θέση πίσω από τον φορ, ενώ οι Μπογέ και Αλμπάνης έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα της επίθεσης. Ο Πόνσε, που «κυνηγά» τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, πιθανότατα θα παίξει βασικός.

Από την αποστολή απουσιάζουν ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, ο ανέτοιμος Λόπες, ο τιμωρημένος Λιβάγια και οι Οικονόμου – Γκάλο, που μένουν πίσω για να πάρουν ανάσες. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Άλεφ, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x