Stoiximan Super League

Χωρίς Βιγιαφάνιες στον «τελικό» ο Παναθηναϊκός

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία του Λούκα Βιγιαφάνιες (λόγω της κόκκινης με την ΑΕΚ) και δεν θα αγωνιστεί στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και αυτή της Ένωσης για τον Τζεμπούρ.

Χωρίς τον Λούκα Βιγιαφάνιες θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο καθοριστικό ματς (31/05, 20:15) με τον ΠΑΟΚ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των play off που θα κρίνει την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η έφεση των «πράσινων» για την κόκκινη που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική απορρίφθηκε και ο Αργεντινός άσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο 24χρονος δεν έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο και με την απουσία του από το ματς της Τούμπας ξεχρεώνει την ποινή.

Παράλληλα, το ίδιο συνέβη και με αυτήν των «κιτρινόμαυρων» για την τιμωρία τριών αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Ράφικ Τζεμπούρ για τη συμπλοκή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Αλγερινός απουσίασε από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, δεν θα αγωνιστεί σήμερα (31/05, 20:15) κόντρα στον Πανιώνιο και χρωστάει ακόμη ένα παιχνίδια για του χρόνου.

Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

3. Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x