Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις ο ΠΑΣ

Με τις γνωστές απουσίες των Τζημόπουλου, Ναδάλες, Ντάσιου και Γαρουφαλιά θα παρατάξει ο Γιάννης Πετράκης τον ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Τα… γνωστά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πετράκης ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τζημόπουλο, Ντάσιο και Γαρουφαλλιά, λόγω τραυματισμών, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Ναδάλες, ο οποίος θα μείνει για μια ακόμα αγωνιστική εκτός.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης αποτελείται απ’ τους: Βελλίδη, Σωτηρίου, Μπέριο, Στρούνα, Σαπαλίδη, Χαρίση, Ίλιτς, Μιχαήλ, Τσάβες, Κοροβέση, Γιάκο, Μανιά, Κρητικό, Τσουκαλά, Ηλιάδη, Σκόνδρα, Ακόστα, Αυγενικού και Νάκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x