Stoiximan Super League

Χωρίς Ενσικουλού ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΛ

Εκτός αποστολής της ομάδας του Περιστερίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ έμεινε ο Ενσικουλού, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Απρόοπτο προέκυψε στην τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου για την αυριανή (22/9, 19:00) αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ενσικουλού ένοιωσε ενοχλήσεις και ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να τον υπολογίζει, κάτι που ισχύει και για τους μακροχρόνια τραυματίες Κυβρακίδη και Μανούσο.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, η αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x