Stoiximan Super League

Χωρίς κόσμο ο ΟΦΗ στα Χανιά

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς, η οποία απέρριψε αίτημα του ΟΦΗ για παρουσία 400 φιλάθλων του στα Περιβόλια.

Την Δευτέρα η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ, για την αναμέτρηση των ομάδων της Κρήτης τη Δευτέρα, 20/1.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, είχε κάνει αίτημα για 400 εισιτήρια.


Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «αυξημένης επικινδυνότητας».

Ως εκ τούτου, πρόθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπως εκφράστηκε ήδη επίσημα στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, είναι, σε περίπτωση χορήγησης εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., να δημιουργηθεί μία «νεκρή ζώνη» 300 θέσεων για λόγους ασφαλείας.
Σε μία τέτοια περίπτωση και με δεδομένη τη μικρή χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, θα καταστεί εξόχως προβληματική η εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν την έδρα της ομάδας μας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, καθίσταται, δυστυχώς, ανέφικτη η χορήγηση εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.».

Επίσης, η ΠΑΕ Πλατανιάς ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνει καθημερινά έως τη Δευτέρα (20/1), από τις 10 το πρωί, μέχρι τη μια το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x