Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ αύριο (15/5, 20.30) στη Λεωφόρο για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και να πάρει προβάδισμα για την 1 θέση.
Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Αντιθέτως, στους… εκλεκτούς βρίσκεται ο Νίκος Μαρινάκης.
Εκτός αποστολής, έμειναν και οι Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς που συνέχισαν το πρόγραμμά τους.
Η αποστολή
Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.
Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική, στημένα και παιχνίδι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






