Stoiximan Super League

Χωρίς νικητή το Λάρισα-Λαμία, μπούκαρε στο γήπεδο ο Κούγιας

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν σε φιλικό παιχνίδι η Λάρισα με την Λαμία με τον ιδιοκτήτη των βυσσινί να… μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή.

Χωρίς νικητή αλλά με… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Λάρισας με τη Λαμία. Και αυτό διότι ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για ένα μαρκάρισμα του Ασίγκμπα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο ο Ασίγκμπα έβαλε… φωτιά. Ο Αφρικανός στόπερ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ντοντό στο 58ο λεπτό, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μπούκαρε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Βαγγέλη Γρατσάνη.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ντέλετιτς στο 74’ έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ, με τον Πόντλογκαρ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 δέκα λεπτά αργότερα.

ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Φάρκας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ντοντό, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

Έπαιξαν και οι: Κρητικός, Περόνε, Αγρόδημος, Καλύβας

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Όμο, Μπλάζιτς, Βουό, Μπουλούλης, Ασίγκμπα.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Πόντλογκαρ, Τσούκαλος, Φράγκος, Τσέλιος, Πατσαρούχας, Μανιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x