Stoiximan Super League

Χωρίς Πάουλο με Βέροια ο Παναιτωλικός

Με μία απουσία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια στο Αγρίνιο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια στο Αγρίνιο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παναιτωλικός.

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει μόνο τον Πάουλο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και έκανε μόνο θεραπεία. Στην αποστολή μπήκαν ο Μύγας και ο Κουτρομάνος, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κούσας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπράβο, Ρέι, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, Λόπες, Παπάζογλου, Κλέσιο, Μύγας, Κουτρομάνος, Μουνιός, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος και Γιαννιώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x