Stoiximan Super League

Χωρίς πέντε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική της Super League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πέντε προβλήματα έχει ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, ενόψει της αυριανής (4/1, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με την οποία ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Αγρίνιο, ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και από την οποία απουσιάζουν οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, ο τιμωρημένος Ρουσκουσέδα και οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς.

Αναλυτικά η 20άδα: Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Βασιλούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x