Stoiximan Super League

Χωρίς Σα ο Ολυμπιακός στη Λάρισα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Έτοιμος για Λάρισα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (05/05, 19:00) κόντρα στη Λάρισα για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ζοσέ Σα, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο για νέο συμβόλαιο (αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο) και ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει από τους Λοντίγκιν και Χουτεσιώτη για τη θέση του τερματοφύλακα.

Πάντως, δεν πρόκειται για απόφαση που προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, διότι εδώ και εβδομάδες υπήρχε η πληροφορία ότι ο 49χρονος τεχνικός θα τεστάρει τον 28χρονό τερματοφύλακα, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Άλλωστε ήταν βασικός και κόντρα στη Λαμία. Με τη διαφορά ότι υπήρχε διαθέσιμος στον πάγκο.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν δίχως τους τιμωρημένους Γκιγέρμε και Ποντένσε, που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Μιράντα και Βούκοβιτς δεν είναι επίσης στην αποστολή, επειδή δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x