Stoiximan Super League

Χωρίς τους τιμωρημένους η Ξάνθη

Ουσιαστικά πλήρης θα παίξει η Ξάνθη στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή, αφού οι μοναδικοί απόντες για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι οι τιμωρημένοι, Μπέρτος και Λουσέρο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Καλλονή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση του Σαββάτου είδε όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και να τελειώνουν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μετά το τέλος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Λέσβου.

Απ’ από αυτή απουσιάζουν οι Μπέρτος και Λουσέρο, που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά: Ζαρόπουλος, Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Ορφανίδης, Φασίδης, Τριάδης, Κρίστοφερ, Καπετάνος, Σκούρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x