Stoiximan Super League

Ζαμπά: «Τίτλοι με τον ΠΑΟΚ και να παίξω στην εθνική»

Την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με συνέντευξή του στη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πατρίδα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός

Πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

«Όλα είναι υπέροχα. Υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα, κυρίως λόγω του κόστους της μεταγραφής μου. Με έχουν ήδη δει να παίζω με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον… ντόρο γύρω από το όνομα μου τον βλέπω ως κίνητρο και όχι ως πίεση. Οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και οι οπαδοί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο και να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω ατομικές διακρίσεις».

Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;

«Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Ποια είναι η… επίδραση των γονιών σου, πάνω σου;

«Είναι πολύ σημαντική, επειδή χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν τίποτα. Είναι αυτοί που πάντα ακούω τις συμβουλές τους. Πάντα ρωτάω την γνώμη τους για τα πάντα, γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και πάντα θέλουν το καλύτερο για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x