Stoiximan Super League

Ζέκα: «Ήθελα να πάρει ο περιβραχιόνιο ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό»

Τον λόγο που αρνήθηκε αρχικά να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εξήγησε ο Κάρλος Ζέκα.

Χαρούμενος για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού, αλλά και για το γεγονός ότι πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής, εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα.

«Κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, είχαν κατοχή και έκαναν ευκαιρίες. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχει πολλές επιλογές ο προπονητής, η ομάδα θέλει να κερδίζει και το δείχνει. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε αυτά τα ματς», δήλωσε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω, δεν με πειράζει πού θα παίξω. Θέλω να έχω παραπάνω χρόνο, δουλεύω κάθε μέρα, δε με νοιάζει πού θα παίζω. Γύρισα να βοηθάω την ομάδα και τίποτε άλλο».

Αναφερόμενος, δε, στο γεγονός ότι κατά την είσοδό του ως αλλαγή αρνήθηκε αρχικά να χριστεί αρχηγός, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που μου έδωσαν το περιβραχιόνιο. Ξέρουν τα παιδιά τι άνθρωπος είμαι και πόσο δουλεύω. Εγώ ήθελα να το πάρει ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό και πρέπει να σταματήσουν να μου το δίνουν»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x