Stoiximan Super League

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα!

Μέσω ενός πολύ όμορφου βίντεο, η Κοπεγχάγη αποχαιρέτησε τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από έξι χρόνια στον δανικό σύλλογο!

Ένα συγκινητικό βίντεο για τον Κάρλος Ζέκα δημοσιοποίησε στα Social Media της η Κοπεγχάγη, αποχαιρετώντας τον Πορτογάλο μέσο!

Ο 34χρονος αποχωρεί μετά από 6 χρόνια στον δανικό σύλλογο για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πραγματοποιήσει 193 εμφανίσεις και κατακτώντας μαζί της τρία πρωταθλήματα, ενώ έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στις τάξεις των φιλάθλων της Κοπεγχάγης!

«Ξέρουμε ότι οπ έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα του πού έχεις γεννηθεί, μπορείς να γίνεις Copenhagener. Γνωρίζουμε ότι κάποια άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν καλύτερο, γιατί ποτέ δεν βάζουν πρώτα τον εαυτό τους. Γνωρίζουμε τον πόνο που νιώθεις όταν πονάνε αυτοί που αγαπάς. Γνωρίζουμε ότι οι πιο γενναίοι βγαίνουν μπροστά όταν αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Ότι οι δυνατότεροι κάνουν τις πιο μεγάλες θυίσίες για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Αυτό δεν είναι ένα αντίο. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Τα λέμε σύντομα αρχηγέ», αναφέρεται στο υπέροχο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές του Ζέκα με τη φανέλα της Κοπεγχάγης!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x