Stoiximan Super League

Ζέρβας: «Στόχος να αρχίσουν τα έργα στην Τούμπα το 2022»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για τις εξελίξεις σχετικά με την ανακατασκευή της Τούμπας.

Για τo πλάνο της νέας Τούμπας που αναμένεται να κατατεθεί για τελική έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενημέρωσε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, ότι την επόμενη εβδομάδα στον Δήμο θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση οι πολεοδομικοϊ όροι, μια τόσο χρονοβόρα διαδικασία, που φτάνει στο τέλος της. Είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα ακολουθήσει. Θα γίνουν οι μελέτες μέσα στο 2021, ώστε μέσα στο 2022 να μπουν οι φαγάνες.

Έχει να κάνει και με τη θέληση του Ιβάν Σαββίδη. Τον περιμένουμε κι αυτόν στο προσεχές διάστημα για να μας πει τις δικές του προθέσεις. Ένα λογικό χρονοδιάγραμμα είναι οι μελέτες να γίνουν μέσα στο 2021 και μετά να αρχίσει η κατεδάφιση και η ανοικοδόμηση μέσα στο 2022».

Παράλληλα, την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Θανάσης Καπετανάκης: «Είναι όλα στο τελικό στάδιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα. Πιστεύουμε ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουν αρχίσει οι εργασίες. Θέλουμε να αφήσουμε μια κληρονομιά εφάμιλλη της αξίας του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x