Stoiximan Super League

Ζήτησε εισιτήρια ο Άρης

Εισιτήρια για το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Άρης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να έχει οπαδούς στην Τούμπα στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Άρης.

Οι κίτρινοι σήμερα με σχετικό έγγραφο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να της παραχωρηθεί το 5% των εισιτηρίων από το σύνολο που θα διαθέσει για την αναμέτρησης της 24 Νοεμβρίου.

«Με έγγραφο που απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ζητάει την παραχώρηση σε εισιτήρια του 5% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου της Τούμπας για την επερχόμενη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση (Κυριακή 24/11, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Άρη.

Δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό του Άρη θα είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x