Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση θα συζητήσουν τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, αφού οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός μέσου και ενός σέντερ φορ.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», για να αποκτηθεί ένας στόπερ θα πρέπει να αποχωρήσει ο Γιασίν Μεριά που προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του στο α’ μέρος της φετινής σεζόν.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει μία πρόταση κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Τυνήσιου άσου, ενώ μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Παπ Αμπού Σισέ.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, όποιος και αν έρθει στη συγκεκριμένη θέση (Καρβάλιο ή Κασάμι που επίσης ακούγεται) θα πρέπει να αποχωρήσει ένας παίκτης και ο Μπενζιά είναι εκείνος που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Τέλος, για την επίθεση ο Ολυμπιακός ψάχνεται για έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις, αφού ο Γκερέρο έχει να σκοράρει από τον Σεπτέμβριο και αυτό είναι κάτι που έχει μπει στην εξίσωση των ιθυνόντων.

Υπάρχει το σενάριο για τον Χασάν, όμως ένας τραυματισμός που πέρασε ίσως να επηρεάσει τις τελικές σκέψεις.