Copa America

Τα δίνει όλα για να συγχωρεθεί ο Βιδάλ

Αφού πρώτα με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη, ο Αρτούρο Βιδάλ αποφάσισε να δωρίσει σε ίδρυμα το πριμ του Κόπα Αμερικα, σε μια προσπάθεια εξιλέωσης για το τροχαίο που προκάλεσε οδηγώντας μεθυσμένος.

Για μια στιγμή η εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του προς το πρόσωπό του κλονίστηκε… Ο Αρτούρο Βιδάλ, οδηγώντας μεθυσμένος, είχε προκαλέσει με την πανάκριβη Ferrari του ένα τροχαίο που πλήγωσε βαθιά τους Χιλιανούς.

Είναι τέτοια η δίψα της χώρας για μια επιτυχία στο Κόπα Αμέρικα που το δικαστήριο παρά τους αυστηρούς νόμους της χώρας τον άφησε ελεύθερο, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως παραμένει στην εθνική ομάδα.

Ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τους ομοεθνείς του να πιστέψουν πως μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του κι έτσι προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ζήτησε συγγνώμη χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει τα δάκρυα που πλημμύρισαν τα μάτια του.

Λίγες μέρες μετά –και με την πρόκριση να έχει έρθει για τη Χιλή- ο Βιδάλ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω τη διαδικασία εξιλέωσης και από τον ατζέντη του έγινε γνωστό πως προτίθεται να παραχωρήσει το σύνολο του πριμ σε ενδεχόμενη επιτυχία στη διοργάνωση σε κοινωφελές ίδρυμα της χώρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x