Η ανανεωμένη Γερμανία, έφερε ισόπαλο 2-2 με τα «καγκουρό» σε ένα ματς που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της «νασιονάλμανσαφτ», ο αριστερός μπακ της Κολωνίας, Γιόνας Χέκτορ. Καλή απόδοση από τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Νέιθαν Μπερνς που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Αυστραλίας.
Ο Γιόακιμ Λεβ, δοκίμασε σχήμα με 3-1-4-2, με τους Χέβεντες, Μουστάφι και Μπαντστούμπερ στην άμυνα, τον Κεντίρα μοναδικό κόφτη τον Μπελαραμπί σαν δεξί μπακ χαφ, τον Χέκτορ ως αριστερό μπακ χαφ, τους Οζίλ και Γκιντογκάν σαν χαφ και τους Ρόις και Γκέτσε στην επίθεση. Οι Αυστραλοί κατέβηκαν με 4-3-3.
Τα «πάντσερ» μπήκαν σχετικά γρήγορα μπροστά στο σκορ, όταν ο Σάμι Κεντίρα κινήθηκε από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα για τον Μάρκο Ρόις που με προβολή, έκανε το 1-0 στο 17ο λεπτό. Στο 40ο λεπτό τα «καγκουρό» απάντησαν με την πολύ όμορφη σέντρα του Νέιθαν Μπερνς, από αριστερά και την κεφαλιά του Τρόιζι που έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Στην επανάληψη ο Γέντινακ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ποστέκογλου. Τελικά χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 81ο λεπτό, για να μπορέσει ο Λούκας Ποντόλσκι μετά από ωραία ασίστ του Σίρλε, να πλασάρει από κοντά για να φέρει το παιχνίδι στο 2-2.
Γερμανία (Λεβ): Ζίλερ, Μουστάφι, Χέβεντες, Μπαντστούμπερ (46’ Ρούντι), Κεντίρα (63’ Κράμερ), Μπελαραμπί (63’ Σίρλε), Οζίλ, Γκιντογκάν, Χέκτορ, Ρόις (73’ Ποντόλσκι), Γκέτσε (73’ Κρούζε)
Αυστραλία (Ποστέκογλου): Ράιαν, Φράνιτς, Γουίλκινσον (77’ Ράιτ), Ντε Βέρε, Ντάβιντσον, Μίλιγκαν (69’ Μόουι), Γέντινακ, Μακ Κέι (77’ Μπόζανιτς), Μπερνς (61’ Οαρ), Λέκι, Τρόιζι (87’ Γιούριτς)
Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης:
Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






