Έτοιμος να επιστρέψει στην προπονητική μετά από σχεδόν 7,5 χρόνια φέρεται να είναι ο Τάκης Λεμονής!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν, ο 65χρονος προπονητής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Σαμπάχ για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου!
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από τον δημοσιογράφο, Fuad Alakbarov, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, αποτελεί έναν εκ των εκλεκτών της διοίκησης του συλλόγου για τη διάδοχη κατάσταση στην άκρη του πάγκου των Αζέρων.
Θυμίζουμε, πως ο Λεμονής, που έχει προπονήσει μόνο τον ΑΠΟΕΛ εκτός Ελλάδας, βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Γενάρη του 2018, όταν και αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».
* Qarabag have decided against pursuing the transfer of Alajuelense winger ???? Diego Campos.
— Fuad Alakbarov ?? (@DrAlakbarov) June 16, 2025
* Former Olympiacos manager ???? Takis Lemonis (pictured) has emerged as one of the leading candidates for the vacant managerial position at Sabah. pic.twitter.com/H7vz694k4f
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.