Ιταλία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τακόνι μετά από εγκεφαλικό

Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Τακόνι.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, για τον Στέφανο Τακόνι. Ο Ιταλός πρώην τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 23 Απριλίου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 64χρονος άνδρα υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος στην πόλη Άστι του Πιεμόντε στη Βόρεια Ιταλία. Αρχικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, αλλά μετά από λίγες ώρες διακομίστηκε στην Αλεσάντρια, μια πόλη επίσης στην περιοχή του Πιεμόντε.

Στην κατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε σήμερα ο διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια, Αντρέα Μπαρμπανέρα, χαρακτηρίζοντάς την κρίσιμη: «Ως συνέπεια αυτού που συνέβη και όπως αναμενόταν λόγω της φυσιολογικής πορείας αυτής της παθολογίας, ο ασθενής διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο. Η ομάδα μας συνεχίζει τη φαρμακολογική θεραπεία για την αντιμετώπισή της, αλλά η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Είναι στην πραγματικότητα η πιο περίπλοκη φάση που μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα τόσο με θετική όσο και με αρνητική έννοια δυστυχώς. Ο Στέφανο συνεχίζει να αγωνίζεται. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x