Ελλάδα

Ταμπάκος: «Περιμένει αντίδραση από όσους έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στην Εθνική ο Πογέτ»

Ακούστε τα νέα της Εθνικής από τον Σωτήρη Ταμπάκο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μάλτα στη Βαλέτα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2024, μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένει να δει την αντίδραση που θα έχουν όσοι χρησιμοποιηθούν σήμερα αντί των “βασικών”. Μόνο ο Χατζηδιάκος είναι από αυτούς στα μετόπισθεν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «γαλανόλευκης».

«Θέλει να δει περισσότερα και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αν και σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Επειδή παίζουμε με τη Μάλτα, και όχι κάποια παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη, θα ήθελε να δει κάτι παραπάνω σε αυτό τον τομέα του παιχνιδιού της ομάδας», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας μίλησε και για την υπόθεση του Ανδρέα Ντόι που φαίνεται πως θέλει να παίξει με την εθνική Ελλάδας: «Ο Ντόι φαίνεται πως περιμένει την Εθνική Ελλάδας και πλέον περιμένουμε τη στάση της Ομοσπονδίας για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ντόι έχει παίξει με τις μικρές εθνικές της Αλβανίας και της Ελλάδας, και τώρα καλείται να αποφασίσει αν θα παίξει οριστικά στην Αλβανία ή την Ελλάδα για την Ανδρών, την οποία φέρεται να προτιμάει να επιλέγει σε εθνικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x