Oλλανδία

Eξέθεσε τον Άγιαξ με «τριάρα» η Τβέντε και έδειξε τον τρόπο στην ΑΕΚ!

Η Τβέντε επικράτησε 3-1 του Άγιαξ και εξέθεσε για ακόμη μια φορά τις αδυναμίες του «Αίαντα», τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Έχει σοβαρές αδυναμίες στην αρχή της σεζόν και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία ο Άγιαξ!

Ο «Αίας» γνώρισε την ήττα δεχόμενος τρία γκολ από την Τβέντε (3-1), η οποία είχε για ακόμη μια φορά εξαιρετική παρουσία, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με 4/4, με την ΑΕΚ να μπορεί να αισιοδοξεί, καθώς θα τον αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έφτιαξαν 22 τελικές προσπάθειες έναντι 10 της ομάδας του Άμστερνταμ, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7' με ψύχραιμο πλασέ του Ροτς. Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ουγκάλδε να βρίσκει τον Στάιν και εκείνος να κάνει το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35' με τον Μπρόμπεϊ, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Σόσα, με το 2-1 να είναι και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Η Τβέντε έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, κάτι που κατάφερε εντέλει στο 79' με τον Ουνουβάρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η 5η αγωνιστική της Eredivisie:
Φέγενορντ – Χέρενφεν 6-1
Φίτεσε – Βάαλβαϊκ 0-2
Αϊντχόφεν – Ναϊμέγκεν 4-0
Φορτούνα Σίταρντ – Φόλενταμ 3-1
Χέρακλες – Ουτρέχτη 1-3
Τσβόλε – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-1
Τβέντε – Άγιαξ 3-1
Εξέλσιορ – Αλμέρε Σίτι 0-0
Αλκμάαρ – Σπάρτα Ρότερνταμ (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x