Oλλανδία

Φρέναρε την Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου η ψυχωμένη Τβέντε

H Tβέντε ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 4ης θέσης της Eredivisie καθώς επικράτησε 2-1 της Άλκμααρ μειώνοντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου.

Έβαλε φρένο στην Άλκμααρ και μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στους έξι βαθμούς η Τβέντε! Η ομάδα του Ρον Γιάνς επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Eredivisie, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου να προσπεράσει την Αϊντχόφεν στη βαθμολογία. Αντικαταστάθηκε στο 61΄ο Έλληνας επιθετικός, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια ο στόπερ της Εθνικής.

Στην πέμπτη θέση με 47 βαθμούς η Τβέντε που πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, παρέμεινε στην 4η παρέμεινε η Άλκμααρ έχοντας 53 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Τβέντε μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-0 από το 11' με τα γκολ του Ουγκαλντέ. Στο 25' η Άλκμααρ έφτασε κοντά στο 2-1 με τον Ράιντερς να πιάνει το φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής και τον Ούνερσταλ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ διατηρώντας το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Άλκμααρ πίεσε και κατάφερε στο 66' με τον Κάρλσον να μπει ξανά στο ματς μειώνοντας σε 2-1. Μάλιστα στο 70' ο Κλάσι λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα όμως το μακρινό του σουτ σταμάτησε στον Ούνερσταλ ξανά.

Ως το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Τβέντε πανηγύρισε μια ζωτικής σημασίας νίκη στο κυνήγι της τετράδας.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική

Παρασκευή (17/3)
Φόλενταμ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-1

Σάββατο (18/3)
Ουτρέχτη-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 1-2
Έμεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-2
Βααλβάικ-Ναϊμέγκεν 1-3

Κυριακή (19/3)

Χρόνινχεν-Χέρενφεν 0-2
Άγιαξ-Φέγενορντ 2-3
Εξέλσιορ-Καμπούρ 4-1
Φίτεσε-Αϊντχόφεν 1-1
Τβέντε-Άλκμααρ 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x