Oλλανδία

Επέστρεψε στις νίκες η Τβέντε, σκόραρε ο Τζόλης

Η Τβέντε επικράτησε με 4-0 της Εξέλσιορ σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με τον Χρήστο Τζόλη να σκοράρει.

Στις νίκες επέστρεψε η Τβέντε, που επικράτησε με 4-0 της Εξέλσιορ σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ολλανδίας.

Το σκορ άνοιξε ο Κλεονίσε στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Χρήστος Τζόλης κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ με τη φανέλα της Τβέντε και το πρώτο του στο πρωτάθλημα, για το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν να πετύχουν ένα γκολ και να μειώσουν, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τβέντε μπήκε εξίσου δυναμικά θέλοντας να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει του τρεις βαθμούς, κάτι που κατάφερε με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Τσέρνι, αρχικά στο 62’ (μόλις δύο λεπτά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο).

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος, κατάφερε να πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα και να κάνει το 4-0 για την Τβέντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x