Αγγλία

Τελειώνει του Χάβερτς στην Τσέλσι - Αυτά ζητάει η Λεβερκούζεν

Προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις ανάμεσα σε Τσέλσι και Λεβερκούζεν για τον Κάι Χάβερτς, με τους Γερμανούς να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους αλλά να έχουν και μια έξτρα... απαίτηση.

Η Τσέλσι κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Χακίμ Ζίγιεκ αλλά και τον Τίμο Βέρνερ. Κάπως έτσι, οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να εξετάζουν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και ο μεγάλος στόχος είναι ο Κάι Χάφερτς,

Οι συζητήσεις των Λονδρέζων με την Λεβερκούζεν φαίνεται πως βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και όλα δείχνουν πως θα έχουν θετική έκβαση αφού τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ραντεβού από κοντά ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση τού Γερμανού φορ.

Σύμφωνα με την «Bild», οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 70 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξουν και 30 εκατ. ευρώ σε μπόνους εάν τα πιάσει ο ποδοσφαιριστής με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν αναμένεται να απαιτήσει την παραμονή του Χάβερτς στην ομάδα και τον Αύγουστο ώστε να αγωνιστεί με την ομάδα στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x