Γενικά

Ελεύθερος μετά από δυο χρόνια «ομηρίας»

Μετά από δυο χρόνια «ομηρίας» και την καταγγελία που έκανε στη FIFPro, πήρε άδεια για να φύγει από το Κατάρ ο Γαλλοαλγερινός Ζαχίρ Μπελουνίς.

Για περίπου δυο χρόνια έμενε σε καθεστώς άτυπης «ομηρίας» στο Κατάρ ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής Ζαχίρ Μπελουνίς.

Παρόλο που φαίνεται εντελώς παράλογο να συμβαίνει αυτό, το καθεστώς με το οποίο κρατείτο ο ποδοσφαιριστής στο Κατάρ είναι καθ’ όλα νόμιμο στην αραβική χώρα.

Τελικά σύμφωνα με δηλώσεις του αδερφού του, η ταλαιπωρία του Ζαχίρ Μπελουνίς φαίνεται να έφτασε στο τέλος της καθώς αύριο (28/11) ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να φύγει από το Κατάρ, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα.

Βέβαια ο Μπελουνίς δεν είναι ο μόνος, ο οποίος έχει «υποφέρει» στις χώρες του Περσικού κόλπου από αυτό το καθεστώς καθώς όσο συνεχίζουν οι εργοδότες να νομιμοποιούνται από το κράτος να προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές τόσο θα εμφανίζονται τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x