Euro 2016

«Τέλος εποχής για Ισπανία. Η Αγγλία δεν παίζει με καρδιά»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ελληνοκύπριος δημοσιογράφος Φίλιππος Κιτρομηλίδης που εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Ρεάλ σχολίασε τους αποκλεισμούς της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Ως το τέλος της χρυσής εποχής της εθνικής Ισπανίας ερμήνευσε τον αποκλεισμό από την Ιταλία ο Φίλιππος Κιτρομηλίδης.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα, ο Ελληνοκύπριος δημοσιογράφος που εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και στον σοκαριστικό αποκλεισμό των Άγγλων αλλά και στην απουσία της Ελλάδας από το φετινό Euro.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό της Ισπανίας: «Δεν ήταν σοκ, το περίμεναν επειδή ήταν η Ιταλία και ο φόβος ήταν δικαιολογημένος. Οι Ιταλοί ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο σε αντίθεση με τους Ισπανούς. Το είχε πει πριν το ματς ο Ντελ Μπόσκε, όμως δεν υπήρχε σχέδιο στο γήπεδο».

Για την κούραση των παικτών της Ισπανίας: «Μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του, όμως κόντρα στην Κροατία, την Τσεχία και την Τουρκία δεν φάνηκε αυτό. Σίγουρα υπήρχαν παίκτες μετά από μια χρονιά δύσκολη. Το θέμα είναι πως δεν υπήρχε πλάνο για να αντιμετωπίσουν την Ιταλία».

Για τον Ντελ Μπόσκε: «Γίνεται κριτική γιατί έχασε. Είναι φυσιολογικό. Η Ισπανία δεν ήταν η ομάδα που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδι. Οι Ισπανοί έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να κερδίζουν, όμως αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα. Η Ισπανία δεν πέτυχε φέτος και ο κόσμος της δεν το περίμενε. Αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτο»

Για το αν είναι το τέλος εποχής: «Έτσι φαίνεται. Ο Ντελ Μπόσκε έκανε ό,τι έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε φύγει από το Μουντιάλ του 2012. Πάντως, ο διάδοχός του θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Ήταν μια χρυσή εποχή η οποία έφτασε στο τέλος της. Τώρα πρέπει να κοιτάξουν άμεσα τι θα κάνουν στην Ομοσπονδία γιατί ξεκινούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ».

Για την Αγγλία: «Δεν έχουν το ταλέντο που ο κόσμος νομίζει, εγώ έτσι το βλέπω. Η Αγγλία για εμένα δεν είναι μεγάλη ομάδα. Το πρωτάθλημά της μπορεί να είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αυτό που θέλουν οι Άγγλοι είναι να δουν την ομάδα τους να παίζει με καρδιά στο γήπεδο, αυτό είναι το σημαντικότερο».

Για τους υποψήφιους να κάτσουν στον πάγκο: «Εμένα θα μου άρεσε ο Μπίλιτς ξέρει πως είναι η Αγγλία αφού δούλεψε φέτος στην Γουεστ Χαμ. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει και με την καρδιά αλλά και με το μυαλό του. Θα μου άρεσε σαν επιλογή».

Για την απουσία της Εθνικής : «Θα μπορούσε να σταθεί η Ελλάδα στο Euro. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Είναι κρίμα να μην είναι εδώ ούτε η Ελλάδα ούτε και η Ολλανδία. Ελπίζω του χρόνου να ξεκινήσουμε καλά και να πάμε στο Μουντιάλ αλλά και στο Euro».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x