Super League 2

Τέλος ο Δερμιτζάκης, εξελίξεις στη Λαμία

Κλυδωνισμούς έφερε στην ομάδα της Λαμίας η ισοπαλία με τον Απ. Καλαμαριάς και ο κίνδυνος να χαθούν τα πλέι οφ ανόδου. Απολύθηκε ο Δερμιτζάκης. Μήνυμα σε όσους παίκτες θέλουν ν' αποχωρήσουν.

Ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον πρώην πια προπονητή της ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη και σε όσους παίκτες θέλουν ν' αποχωρήσουν.

Μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που ίσως κοστίσει την παρουσία στα πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε την πικρία του για την αρνητική τροπή που πήρε η σεζόν και προανήγγειλε εξελίξεις.

Αναλυτικά, η γραπτή του δήλωση:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.

Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω.

Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x